Dichters en woordkunstenaars, opgelet! Heb je een passie voor poëzie en wil je je stem laten horen over het klimaat? Dan is onze poëziewedstrijd "Klimaatdichters - van angst naar hoop" iets voor jou.

Laat je pen spreken en deel jouw visie, emoties en hoop voor een veerkrachtige toekomst op een leefbare planeet. Inspireer anderen met de kracht van je poëzie om verandering teweeg te brengen.

Stuur je gedicht in, en maak kans op mooie prijzen! Samen kunnen we gaan van angst naar hoop. Doe mee en laat je poëtische talent schitteren!

De jury maakt de winnaars bekend op een literaire avond op donderdag 16/5 met klimaatdichters ANNE PROVOOST, MOYA DE FEYTER en IRIS PENNING en de laureaten van de poëziewedstrijd. Moderator is Jacques Decru.

Gedichten sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ten laatste op 30/3. Meer info (o.a. reglement) op www.mundio.be .

Organisatie: GROS Brasschaat ism het Cultuurcentrum en de Bib van Brasschaat, De Lezer en Mundio vzw. Met steun van het Vlaams Fonds voor de Letteren.

BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px