In onderstaand filmpje van Attent - Netwerk voor Maatschappelijke Inzet van bisdom Antwerpen, vertelt Eline Vandendriessche hoe IJD Antwerpen de 7-sprong naar integrale ecologie concreet maakt.

 

TIk7mee staand 300pxerugblikken en vooruitkijken

 

Eline blikt terug op de ervaring die al werd opgedaan in het verleden, zoals op de IJD-kampen, en het jaarthema 'De achtste dag' dat in het werkjaar 2019-2020 centraal stond in de werking van IJD en de plaatselijke groepen.

Ze droomt ook vooruit, en neemt ons mee in de inspanningen van IJD Antwerpen om deze thema's en de duurzame keuzes van de toekomst nu al evident te maken in de dagelijkse werking van de organisatie en in het leven van de leden: voeding, reizen, de jongerendagen in Lissabon, enz...

 

 

 

Lees meer over IJD Antwerpen

Lees meer over de jongerendagen van 2022 in Lissabon

Ga naar de website van Attent en Ecokerk bisdom Antwerpen

 

 

 

 

Ecokerk logo 144px

Naar campagne Ecokerk

affiche liggend 255px

De campagne sluit aan bij het Laudato Si' Actieplatform dat alle groepen oproept om op 7 jaar tijd volledig duurzaam te worden in de geest van Laudato Si'.

Meer...

 

#ik7mee: de 7-sprong van...

Het klimaatplan van...

BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px