Op woensdag 1 juni hebben we de unieke kans om de gerenommeerde Canadese klimaatwetenschapper Katharine Hayhoe in Harelbeke te verwelkomen voor een boekvoorstelling van haar nieuwe boek "Hoop voor de aarde".

Katharine Hayhoe is een van de belangrijkste klimaatwetenschappers ter wereld. Ze is hoogleraar aan de Texas University en hoofd-wetenschapper van de Amerikaanse natuurbescherming The Nature Conservancy.


Hayhoe is christen en vrouw van een predikant. Ze wil mensen enthousiast en hoopvol maken en leren hoe het gesprek over klimaatverandering op een constructieve manier kan worden gevoerd. Haar TED Talk over klimaatverandering is 4 miljoen keer bekeken.

Praktisch

Dit event wordt georganiseerd door Stadsklooster De Bron, in samenwerking met Broederlijk Delen, Denktank Oikos, Natuur.koepel, Kerk in Kortrijk, Ecokerk, Avansa Midden en ZuidWest-Vlaanderen en Ichtus Vlaanderen.

De voertaal is Engels. Er wordt geen vertaling voorzien.

We vragen een kleine bijdrage van €10.

Het Stadsklooster ligt op 10 minuten stappen van het station.

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt! 

Doe dat via deze link

 

 

logos hayhoe

 

BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px