Onderstaande groepen en gemeenschappen kondigden aan een Laudato Si-boom te zullen planten, maar bezorgden ons nog geen verslag.

 

 

 

 

 

Onze-Lieve-Vrouwparochie Kortenberg

Ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de kerkwijding van de huidige kerk van Kortenberg planten we op 16 oktober om 10u aan de kerk van Kortenberg een Laudato Si-boom. Daarna vieren we samen eucharistie. Bisschop Koen Vanhoutte zal ons daarin voorgaan. 

 


Pastorale zone Emmaus Bierbeek

Wij doen mee met de actie "Plant een laudato Si'-boom". We zijn nog volop bezig met de voorbereiding, en hebben vandaag nog geen verdere details.
stefaan Callebaut

 


 

Missione Cattolica Italiana Genk

Op zondag 4 oktober om 12 uur, na de eucharistieviering, gaan we twee vijgenbomen planten tegenover de Kerk Sacra Famiglia in Risstraat 3, 3600 Genk. We zullen er een plechtig moment van maken in samenwerking met Samana Genk Missione, Pater Pio Gebedsgroep, La Maglia del Cuore, Acli Waterschei en Radio Internazionale.
Gregorio Aiello

 


 

H.Bavoparochie (Kanaalzone, Lochristi, Wachtebeke)

Na de eucharistieviering van 4 oktober zal de voorgaande priester een appelboom planten op het pleintje voor de kerk van Hyfte
Heidi De Clercq

 


 

Oostkamp

We hadden het plan om op zondag 4 oktober, 6 bomen te planten in Oostkamp, bij de aanstelling priester Rik Verbeke.
Omwille van de coronacrisis is deze boomplanting uitgesteld naar een later moment in het werkjaar. Zo kunnen we ze ook planten tijdens het plantseizoen.

 


 

De heilige Nicolaas van Myra parochie Sint-Niklaas

We hebben als parochie de intentie om de Laudato Si'-boom te planten in het voorjaar.
Hij zal zijn plaats krijgen in de voortuin van de dekenij, Philippus Neridreef 3, 9100 Sint-Niklaas.
Raf Vermeulen

 


 

 

 

 

Ecokerk logo 144px

Waar groeit een Laudato Si'-boom?

laudatosiboom ad

Campagne Ecokerk 2024

affiche liggend 255px

 Naar campagnepagina's...

 

BroederlijkDelen logoNEW FullColorWeb 160px logocaritas 110px Caritas int be cmyk 110px Afbeelding7 orbit2 paxchristi present logo 110 180228 LogoWZS 120px wzz logo vzw 200px